Het eerste kennismakingsgesprek is vrijblijvend en kosteloos. Daarin vraag ik je te vertellen waar je tegen aan loopt, wat jouw doel is en wat jouw verwachtingen zijn. Ik ga vertellen wat ik je kan bieden. Als we beiden ‘een goed gevoel hebben’ en vertrouwen in elkaar, maken we een eerste afspraak.

Ik kan gebruik maken van verschillende technieken en interventies, we kijken samen wat passend is voor jou.

Systemisch werk, Familieopstellingen, Delenwerk, Lichaamswerk, Innerlijk Kindwerk, Energiewerk, Innerlijk gezin, Sociale denkpatronen, Visualisaties

Vaak zijn we ons niet bewust van ons lichaam, wat we denken, voelen en doen. We gaan samen op zoek naar wat er speelt in jouw leven. Ik stel de juiste vragen, met volledige aandacht, in een veilige omgeving, gelijkwaardig, integer en zonder oordeel.

Door het verkrijgen van inzicht en bewustzijn, krijg je antwoorden op je vragen. De antwoorden zitten in jezelf. Ik help je om bij de antwoorden te komen. Van hieruit kun je bewust keuzes gaan maken die jou sterker en krachtiger maken.

Een traject hoeft niet lang te zijn. Mijn doel is om jou handvatten te geven waarmee je zelf verder kunt, met liefde voor jezelf, balans en levensvreugde.

Je onderbewuste houdt van problemen omdat ze je een soort identiteit geven.
*Eckhart Tolle*