Mijn passie is een bijdrage leveren aan inzicht, groei en bewustzijn van mensen!

Ik zal je iets vertellen over mijn achtergrond. In Nijmegen heb ik de opleiding Culturele en Maatschappelijke Vorming (CMV) gedaan. Vervolgens heb ik vele jaren werkervaring opgedaan in groepswerk, jeugdwerk, ambulante begeleiding, Factteam SGLVB en maatschappelijk werk. Op dit moment werk ik nog steeds met veel plezier als maatschappelijk werkster met verschillende doelgroepen.

Waarom is iemand geworden zoals hij/zij nu is?

Dat is een vraag die mij altijd bezighoudt.

Ondertussen heb ik flink wat levenservaring opgedaan. Ik heb ruim twintig jaar werkervaring in coaching en ben altijd bezig met mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling. De afgelopen jaren heb ik verschillende opleidingen gedaan:

  • Jaaropleiding familieopstellingen bij Instituut Voor Systemisch Werk in Dieren
  • 2-jarig opleiding tot coach bij Wielwerkopleiding in Culemborg
  • 4-jarig opleiding tot psychosociaal therapeut bij Wielwerkopleiding in Culemborg
  • Jaaropleiding familieopstellingen bij Samen Systemisch Werken in Amersfoort

Ik heb ervaren wat familieopstellingen voor mijzelf en anderen kunnen betekenen. Het is altijd treffend! Precies op het juiste moment maakt een opstelling zichtbaar wat gezien mag worden. Het weet altijd de essentie te raken. Het is dan ook bijzonder mooi om dit werk te kunnen doen.

Het leven op erve Dollemansstede, samen met mijn gezin in de uiterwaarden in Doesburg, midden in de natuur, blijft bijzonder mooi, elke dag opnieuw: de rust en ruimte om ons heen, de ganzen, het hoge water, de koeien en andere dieren in de Fraterwaard en natuurlijk de prachtige IJssel. Het is een omgeving die me stimuleert om volledig in verbinding te zijn met mezelf: uit mijn hoofd, in mijn hart, in verbinding met de natuur. Mijn praktijk is daarin een natuurlijk onderdeel van mijn leven.

Het leven geeft je altijd die ervaring die het meest behulpzaam is voor de evolutie van jouw bewustzijn
*Eckhart Tolle*